Tipping: Hvordan tjene penger på betting

Vinn penger og få en drastisk økning i gevinstene dine: Se bookmakere med beste odds.

Ballen er rund
Tipping på sport er i Norge som en sport i seg selv å regne. Bare synd at så mange som bruker tid og penger på tipping ikke forstår at det lønner seg å tippe der de får best odds!

Alle spillere vet at du må satse for å vinne, men enda viktigere: Du må satse pengene dine der oddsen er best.

Ifølge en undersøkelse av Dine Penger har Norsk Tipping odds på bare 85%, mens mange av de utenlandske bookmakerne opererer med odds på godt over 90% (Undersøkelsen fra DinePenger er fra langt tilbake i 2008, men det er ikke mange endringer å spore siden den gang).

For å vinne i tipping er det ett tips som overgår alt annet, og det er å velge en bookmaker som har gode odds. Bruk oversikten nedenfor dersom du er interessert i å vinne mest mulig penger og å få best mulig odds.

Vinn mer i tipping

For å maksimere dine vinnersjanser i tipping er det viktigste du kan gjøre å tippe der det er best odds.

Best odds får du hos de utenlandske bookmakerne. Det varierer fra hvert spill hvor oddsen er best, men her er bookmakere som ofte viser seg å ha den mest fordelaktige oddsen:

Her får du best odds i tipping

Bookmakerne på nett tilbyr den desidert beste oddsen. Kjente bookmakere som nevnes nedenfor er trygge å spille på. Når oddsen i tillegg er så bra som den er hos disse bookmakerne, er det lett å forstå hvorfor norske spillere foretrekker å spille hos selskaper som NordicBet, Expekt og Betsson.

Odds (i parentes nedenfor) viser her gevinstutbetalingen, altså hvor stor andel av omsetningen som tilbakebetales til spillerne.

Her lønner det seg å spille:

ComeOn er en bookmaker med dype røtter og lange tradisjoner i Norge. Med gode odds og et stort utvalg av spillmuligheter er det fortsatt mange som velger denne. De har lenge vært en av de foretrukne spillselskaper blant norske spillere, mye på grunn av sin ledende posisjon innen sportsbetting.

Betsson er en favoritt blant mange norske spillere. Ikke bare har de veldig gode odds, men de er også hjem til de største pengepremiene som noensinne har blitt vunnet av norske spillere. Toppgevinsten på 92,4 millioner ble vunnet av en nordmann nettopp på Betsson (på deres spilleautomater).

Expekt er kjent for å levere treffende tippe-tips. Bookmaker med en flott utformet spilleavdeling på nett.

Betsafe er det legendariske spillselskapet ble startet av noen smarte karer fra Tromsø, som senere solgte selskapet videre til Betsson for en halv milliard kroner. Det er imidlertid ikke bare grunderne som har blitt rike på å spille hos Betsafe, spillere har også gjort det stort her. Hos Betsafe finnes til tider ekstremt bra odds, og den gjennomsnittlige tilbakebetalingsprosenten er som dere ser heller ikke så verst.

NordicBet er sannsynligvis en av de beste bookmakeren for norske spillere. Ikke bare fordi de har gode odds, her har du også et enormt utvalg av ulike sportslige aktiviteter å tippe på. Stort mangfold og lokal tilhørighet gjennom deres eierskap gjør denne bookmakeren til en soleklar favoritt.

(Kilde for odds: DinePenger.no)