Suksess i nettpoker: Hvordan?

Det er selvsagt mulig å vinne mye på nettpoker, men vær realistisk! Les våre tips om hvordan du kan oppnå suksess i nettpoker på live poker.

Poker

Det finnes mange historier om skandinaver som har tjent seg rike på poker i utlandet, og enda flere om pokerspillere som har tjent seg rike foran dataskjermen på nettpoker.

Pokerspilling gir et deilig adrenalinkick for de som elsker spillet. Det er raskt og å enkelt koble deg opp mot et hvilketsomhelst pokerrom på nett og spille om både store og små premiepotter.

Alle pokerspillere vil både å vinne og tape. For de beste (ikke nødvendigvis de heldigste) vil gevinstene bli langt høyere enn tapene. Først da kan man begynne å tjene seriøse penger.

Med erfaring så vil du finne din egen spillestil. Ingen tenker likt som deg, og derfor er det heller ingen rundt bordet ditt som benytter samme strategi. Poker er et strategispill, ispedd gode doser flaks, og du må vurdere mer enn bare kortene som ligger på bordet. Motstanderene dine må også vurderes enkeltvis, og som gruppe. Sannsynligheter er utrolig viktig, men det gjelder også ha en viss forståelse om psykologi.

Den aller beste strategien som aldri slår feil er å bli god. Du må bli så god at du er litt bedre enn de andre på bordet, lære deg plukke ut de svake spillerne (fisker) og spille litt mer konservativt om du innser at du har en hai på bordet med deg. For å bli god må du trene, altså spille mye.

I live pokerturneringer, f.eks i Las Vegas eller Monaco betyr det at du må bli en elitespiller og sponsorer er ofte gode å ha da live turneringer fort blir uhorvelig dyrt om du vil ha sjansen på de virkelig store millionpottene. Dette gjelder ikke nødvendigvis på nett. Her trenger du ikke bli elitespiller for å tjene gode penger – du må bare være litt bedre enn de andre rundt bordet der og da.

“Skitt fiske” i  nettpoker

“Fisking” er en velkjent strategi som går ut på å finne/kjenne igjen spillere som spiller dårlig, og dermed fiske gevinster fra bord etter bord. Du vil etterhvert kunne se hvem som er de svake spillerne og dermed også vite hvor de beste fiskeplassene er.

De som er over gjennomsnittet god i poker har en grei sjanse til å vinne penger. Husk at snittsnivået på nett er generelt ganske dårlig, så det skal ikke så veldig mye til.

Det som tar mest tid er å finne bordene som har de dårligste spillerne og igjen: husk at i begynnelsen så vil andre spillere ofte se på deg som fisken!

Nybegynnere spiller som regel med ganske liten innsats,  og ofte aggressivt på dårlige hender osv så det lønner seg å komme opp på et visst nivå, men du trenger ikke bli proffspiller for å tjene godt på fisking- langt ifra.