Hemmeligheten til å lykkes i nettpoker?

Hva er oppskriften på suksess i pokerspilling. Her er noen tips som kanskje kan hjelpe deg å lykkes med poker på nett.

Mange pokerspillere drømmer om å gjøre poker til et levebrød. Som du sikkert vet, kan man leve av poker hvis man blir god nok i pokerspill, men veien dit krever tålmodighet, disiplin og litt guts.

Internett har mer enn stort nok utvalg av pokersider. Med hard konkurranse om pokerspillerne, følger også generøse velkomstbonuser og store krav til tjenestene. Dette er noe de som spiller tjener på.

Vi har funnet ut at det lønner seg å spille på de kjente pokersidene, med noen få unntak. På denne siden skal vi ta for oss de mest populære pokersider og pokernettverk.

Vil du komme i gang med pokerspill nå umiddelbart kan du bruke snarvei-linkene nedenfor.

De beste pokersider på nettet

  1. Betsson poker
  2. Betsafe poker
  3. Expekt Poker

Merk at vi ikke linker til hjemmesiden, men til en bonusside hvor du i tillegg til alle standard goder også får med deg ekstra velkomstbonuser når du registrerer en ny spillerkonto. Sett inn så mye eller lite som du selv ønsker når du oppretter en konto. Dette er eksklusive bonustilbud, så ikke kast de bort!

Advarsel: De fleste taper penger på pokerspilling. Spill derfor kun for penger du har råd til å tape! Spill aldri med lånte penger!

Vinne i poker på nett

Mange forventer at man skal bli rik på å spille poker. Det er greit nok, men ferdighetene dine bør nok stå i kontrast til forventningene. Ikke alle kan bli rik på poker, bare de beste.

Riktignok er det slik at du ikke trenger å være en “verdensmester i poker” for å tjene på pokerspill. Det holder faktisk å være litt over gjennomsnittlig god for å være profitabel.

Ingredienser for å tjene penger på poker:

  • Disiplin. Du må øve (spille) mye, og lære etter hvert som du spiller.
  • Strategi. Etter hvert må du utforme en lønnsom strategi tilpasset din spillestil.

Det meste av dette kommer helt av seg selv. Det kanskje viktigste for at dette skal skje er interesse for spillet. Er du interessert i poker, har du det viktigste på plass.

De færreste vil tjene på poker

Kan man tjene på poker?

Vi har mange beviser på at det er mulig. Poker er ikke et sjansespill som roulette, men et ferdighetsspill, og i stedet for å satse penger som i lotto dreier det seg faktisk kun om kalkulert risiko. Etter hvert som du blir flinkere i spillet, kan du vite hvilken risiko og muligheter som finnes til enhver tid underveis i spillet, og satse deretter.

Noen taper også penger, og vi skal slett ikke være med på å underbygge påstanden om at det er enkelt å bli rik i nettpoker. Tvert imot, så krever det som vi sier disiplin, guts og en profitabel strategi.

Når du har utviklet en lønnsom spillerstil er det derimot ingen grunn til å ikke satse stort på online poker. Da har du essensen som kreves for å virkelig bli rik på nettpoker.

Det som også er morsomt, er at om du klarer å tjene bra på nettpoker, så vil du også kunne hevde deg i live turneringsspill i utlandet. Imidlertid er det nok hardere konkurranse der, og nettpoker er nok fortsatt det beste å satse på om du er interessert i å vinne mest mulig penger.

Anmeldelser av pokersider

Innledningsvis listet vi opp de mest populære pokersider for norske spillere. Nedenfor følger en gjennomgang av disse pokersidene. Målet med denne gjennomgangen er å gi deg best mulig grunnlag til å finne ut hvor du skal spille poker på nett.

Betsafe Poker

Den store favoritten innen nettpoker! Betsafe er stedet der du kan vinne på nesten hva som helst, ifølge slagordet deres. De er veldig gode på betting og har to casinoer, men i tillegg finner du også et bredt tilbud innen online poker spill her.

Unibet poker

Dette er vår største favoritt når det gjelder pokerspill på nett. Her kan du tjene betydelig med penger om du er en dyktig pokerspiller (jf. definisjonen vår ovenfor). Unibet setter standarden i bransjen, de er markedslederen og siden alle seriøse pokerspillere må forholde seg til.

ComeOn Poker

ComeOn! Poker er en av våre favoritter til pokerspill på nett. Pokerklienten til ComeOn er veldig bra, kanskje det beste vi noensinne har prøvd. I kombinasjon med mange spillere og gode fiskemuligheter er dette en av vår fremste anbefalinger til den som ønsker å begynne å spille poker med de beste forutsetninger.

Expekt Poker

Expekt er kanskje mest kjent for sine bettingsider, men de har de siste årene også utmerket seg med en pokerside som stadig blir bedre.