Nettbingo: Vinne penger på bingo på nett

Det er mulig å vinne enormt mye penger på å spille bingo på nett. Her får du vite alt som er verdt å vite om nettbingo spill.

bingoballer

Husk først:

De fleste som spiller på internett på pengespill vil tape pengene sine. Dette gjelder også for nettbingo. Noen få vil vinne, men de aller fleste taper. Spill derfor kun med penger du har råd til å tape.

Når det er sagt, skal det også sies at noen vil vinne mye penger også på nettbingo.

Ikke mange gode bingosider på nett

Til tross for at det finnes tusenvis av spillselskaper, så er det bare en håndfull gode bingosider på nett, knapt det.

Nedenfor finner du noen av de bedre bingosidene med norsk språk, til bingospill på nett:

  • Betsson har også nettbingo, denne fungerer helt fint.
  • MariaBingo – trivelig side der du i tillegg til å spille bingo og vinne milliongevinster på bingobrettet ikke bare risikerer å vinne penger, men du kan også møte nye spennende mennesker her. Flott bingoside som gir deg det lille ekstra når du spiller nettbingo.
  • Unibet bingo er også genial til bingo. Denne er ikke like feminin som MariaBingo, men har ellers mye av den samme funksjonaliteten og veldig godt spillemiljø. Anbefales.

Ovenfor har du litt av hvert å velge i blant bingosider på nett. Dette er kremen av bingosider.

Husk: Skal du spille, så sats kun penger du har råd til å tape. Ikke spill for lånte penger. Aldri forsøk å vinn tilbake det tapte. Har du spilleproblemer bør du oppsøke profesjonell hjelp med en gang.

Vi har dårlige erfaringer med noen andre mindre kjente bingosider og det finnes en mengde råtne bingosider der ute også, det har vi bittert erfart etter å ha ikke fått utbetalt større gevinster som vi hadde krav på.

Hos Unibet, Maria og NordicBet har vi vunnet og fått utbetalt gevinster helt problemfritt, på konto noen dager etter bestilling (NordicBet og Unibet var raskest).

Holder du deg til overnevnte sider bør du i alle fall føle deg helt trygg. Dette er sider som er kjent også blant norske spillere. Flere av disse aktørene gjør også en god jobb for å vise at private spillaktører kan være minst like ansvarlige som statlige pengespill.

Bingo regler: Slik spiller du bingo

Bingo er like lett å lære som ludo eller yatzy. Det er ikke noen triks for å vinne i bingo. Spiller du mye, har du større sjanse for å vinne enn om du spiller mindre, ellers finnes det ingenting du kan gjøre for å øke vinnersjansene.

Det fine med dette er at bingo er et rent flaksspill (foretrekker du heller ferdighetsspill kan du jo forsøke poker i stedet). Du kan velge tallene, lene deg tilbake, kose deg og håpe på det beste. Dette er underholdning, og med mulighet til å vinne milliongevinster. Som lotto, bare enda mer spennende, men spenningen varer lenger og resultatet kommer raskere.

Bingo er et spill alle kan vinne penger på. Alt du trenger er noen penger å spille for – og flaks selvfølgelig!

I tillegg trenger du et sted å spille nettbingo. Vi liker spesielt Unibet sine bingosider.