Slik vinner du i poker

Det er mulig å vinne penger i nettpoker, men de fleste som prøver seg vil ende opp med å tape penger. Lær deg å vinne litt oftere i poker på nett.

Du har sikkert lest historiene om nordmenn som har tjent seg rik på poker i utlandet, og enda bedre: pokerspillere som har tjent seg rik hjemme foran dataskjermen.

Pokerspilling er og blir en aktivitet som gir et deilig adrenalinkick. Du kan raskt og enkelt koble deg opp mot et pokerrom på nett og spille om store og små premier.

Vi skal heller ikke glemme at de fleste som spiller poker på nett vil tape penger. Det er nemlig slik spillet må fungere. “Huset” skal ha sin del av innsatsen, og bare en eller noen få spillere sitter igjen med hele gevinsten: Majoriteten er tapere.

Likevel finnes det pokerspillere som gang på gang klarer å vinne penger, og som rett og slett klarer å leve av å spille poker. Livsstilen til pokerspillere kan noen ganger innebærer høyt forbruk, og da må man tilbake til pokerbordet for å vinne mer. Til slutt tar lykken slutt for de fleste, med unntak av noen svært få som velger å avslutte i tide, eller som bare har flaksen med seg hele tiden.

Tjen penger på nettpoker

De fleste opplever både å vinne og tape. For noen er gevinstene langt større enn tapene, og det er først da man kan begynne å tjene penger.

Det gjelder å finne sin egen spillerstil. Ingen tenker likt, og derfor kan ingen heller benytte samme strategi. Poker er et spill der man må vurdere mer enn bare kortene på bordet. Motstanderen må også vurderes. Det handler mye om å tenke i sannsynligheter, men også om psykologi.

En strategi som aldri slår feil er å bli god. Du må bli så god at du er litt bedre enn de andre på bordet.

I vanlige pokerturneringer betyr det at du må bli en elitespiller. På internett trenger du imidlertid ikke bli elitespiller for å tjene penger. Det holder at du blir bedre enn de andre rundt bordet.

Hvordan bli rik på nettpoker: Fisking

“Fisking” er en strategi der du går ut å finner spillere som spiller dårlig, og du fisker gevinst fra bord etter bord.

Alle som er over gjennomsnittet god i poker har en fair sjans til å vinne penger (gjennomsnittsnivået på nett er ganske dårlig, så det skal ikke så mye til).

Oppgaven som tar mest tid er å finne bordene som har de dårligste spillerne.

Veldig dårlige spillere, eller nybegynnere, spiller som regel med ganske liten innsats, så det lønner seg å komme opp på et visst nivå, men du trenger ikke bli proffspiller – langt ifra.

Her er nettpoker sider det er lett å fiske på:

  1. Betsson – en av de mest brukte pokersidene i Norge.
  2. Expekt – pengespill-side med en pokerspill seksjon som er veldig populær.
  3. Betsafe poker – her finner man også fiskerlykken rett som det er.
  4. Unibet Poker – varierende nivå på spillere, muligheter for enhver.